Страхование

Послуги для учасників форуму. У цьому розділі розміщуємо як комерційні, так і приватні послуги від будь-яких осіб (в рамках закону).

Модератори: SMARTDOC, AppleOskar

Відповісти
Бантик
Новоприбывший
Автомобіль: Smart S Limited

Страхование

Повідомлення Бантик »

Рубята всем привет.
Большая просьба страховаться в проверенных страховых компаниях,участились проблемы со страховыми,они пропадают как цветочки(красиво)
Vexler
Smartовод
Автомобіль: Smart ForTwo 0.6 (2001)

Re: Страхование

Повідомлення Vexler »

Рекомендую страхуватись в перевірених Брокбізнес, УСГ, ПЗУ, Уніка, АХА та інші
Aman
НовичОк
Автомобіль: smart

Повідомлення Aman »

у нас провидна - мелкие пролеты жены прикрыла!
giboner
Smartовод
Автомобіль: MB W 123

Повідомлення giboner »

Провідна печальна компанія, як і брокбізнес, як оранта, як і цілих 300 сотні їм подібних компаній....
Можу погодитися з автором посту вище щодо усг, пзу, уніки, аха. Ці компанії теж не ідеальні, але вони принаймні дорожать іміджем і вони готові у разі проблем до діалогу.
Elena Bondorenko
Новоприбывший
Автомобіль: SMART

Повідомлення Elena Bondorenko »

Само собой, страхуюсь только в проверенных компаниях)
giboner
Smartовод

Повідомлення giboner »

Наприклад? і як перевіряли?
Vexler
Smartовод

Повідомлення Vexler »

giboner писав:Провідна печальна компанія, як і брокбізнес, як оранта, як і цілих 300 сотні їм подібних компаній....
Можу погодитися з автором посту вище щодо усг, пзу, уніки, аха. Ці компанії теж не ідеальні, але вони принаймні дорожать іміджем і вони готові у разі проблем до діалогу.
Брокбзнес - нормальна українська сторахов. З Орантою порівняли)))) Не компетентні - краще не позортесь.
giboner
Smartовод

Повідомлення giboner »

брокбізнес банк теж був хороший український банк!
шановний, я працюю в страховому бізнесі на керівних посадах в компаніях топового рівня вже майже 10 років, тому щодо компетентності проблем немає! повір! Я ринок знаю чудово! при чому зсередини!
і те що ти комісію від брокбізнеса маєш високу (мабуть) не означає, що це нормальна компанія. А якщо комісія не є причиною продажів полісів, тоді я тебе взагалі не розумію і мені прикро за твоїх клієнтів...
Limon

Повідомлення Limon »

машина жены застрахована у АХА,пока все нормально,посмотрим,что дальше запоют.
Vexler
Smartовод

Повідомлення Vexler »

giboner, а при чому тут банк?))) Просто назва подібна і на тому вже висновки? тоді Ви експерт)) Висока комісія- ? ))) з Домінантою, УПСК та іншими мабуть переплутали.
Ну давайте блсеніть тоді знаннями. Чому "взагалі не розумію і мені прикро за твоїх клієнтів" ? В чому прикрість?
Я з 2009 року в страхуванні і не маю звички стрибати з СК на СК.
giboner
Smartовод

Повідомлення giboner »

Зазвичай на дурне не відповідаю, але зроблю виняток!
1. вашу ск відкрили колись під потреби банку... банк вже на тому світі, ск мала піти за ним, але власник поки її ще тримає... чи довго їй залишилося хз... от дмухне вітер перемін і цієї ск не буде! Хоч почитайте на кого працюєте!
2. Брокбізнес, упск, страхові традиції, домінанта, галицька, це все компанії одного рівня!!! чим раніше ви це зрозумієте і перейдете в нормальну ск і переведете туди своїхтклієнтів тим краще буде для вас і них.
3. Та подивіться на фін показники вашої ск... вони ж сміхотворні і перекошені всі... а рейтинг який у неї, у капітал чий? це все питання риторичні!
giboner
Smartовод

Повідомлення giboner »

А, щодо комісії, то всі нормальні ск зараз більше 15% не платять! Бм не дають, контролюють пролонгації і дають надбавки за наявність дтп, ставлять франшизу 1000 грн і є ще ряд обмежень для того щоб хоч якось вирівняти фінрезультат!
а у вас як? комісія в стандарті мін. 20 з можливістю підняти до 30%... і Бм можна вліпити 0,8! чи я помиляюся? Франшизу 0 поставити можна без підвищення платежу і т.д.
якщо я помиляюся, то ск ще трохи протримається!
Успіху в продажах!
Vexler
Smartовод

Повідомлення Vexler »

giboner, у своїх відповідях самі призналися, що не компетенті в знаннях інших страхових)
1. вашу ск відкрили колись під потреби банку... банк вже на тому світі, ск мала піти за ним, але власник поки її ще тримає... чи довго їй залишилося хз... от дмухне вітер перемін і цієї ск не буде! Хоч почитайте на кого працюєте!
З 1993 року по 2006 рік Банк і страхова належала одним акціонерам. Як і всі фінустанови на початку 90-их банк+страхова розвивалися в одній групі. В 2006 році банк був ПРОДАНИЙ іншим особам, але назву ніхто не змінив. З 2006 року по 2013 роки щ пару раз змінювались акціонери Банку і останній, хто його придбав, це всім відома особа, яка використала у своїх цілях.
Банк в 2014 році вмер, і вже 3 роки як його не має. Чому ж на страховій це аж ніяк не вплинуло? Розумній людині не важко здогадатися.
2. Брокбізнес, упск, страхові традиції, домінанта, галицька, це все компанії одного рівня!!! чим раніше ви це зрозумієте і перейдете в нормальну ск і переведете туди своїхтклієнтів тим краще буде для вас і них.
За понад 8 років роботи в компанії жодної відмови, всім виплачували і виплачують гроші. Що тут розуміти ще можна, як те що компанія нормальна? Якщо Брокбізнес доліпили до такого списку, тоді про рівень ваших знань про страховий ринок Украни не важко здогадатися.
3. Та подивіться на фін показники вашої ск... вони ж сміхотворні і перекошені всі... а рейтинг який у неї, у капітал чий? це все питання риторичні!
Щороку прибуток, це головний показник перспективності і серйозної стратегії на розвиток і роботи в майбутньому.
4 Щодо комісій, франшиз і т.д. - франшиза 510грн, БМ лише за безаварійність, є надбавки, комісія 15%.

Цікаво в якій СК працєте, якщо так необєктивно обливаєте брудом нормальну СК? Вас так вчать здобувати клієнтів?))
giboner
Smartовод

Повідомлення giboner »

Шановний, я завжди працював і працюю в компаніях лише з топ 10 і знаю, що пишу!
Основним показником стабільності ск є її резерви і фінстан її власників! а з брокбізнеса у разі халепи взяти буде нічого. А власник виявиться громадянином кіпру якогось і все...
те, що пишете ви, це виправдання, які вчать говорити вас вас ваші тренери або керівники, щоб хоч щось ви могли комусь продати!
Жодна нормальна компанія навіть не подивиться у бік такої ск, якщо звичайно не брати схематози і відкати!
страхові брокери провідні навіть в тендери такі ск не включають!
такі компанії підбирають те, що не встигають або не хочуть страхувати нормальні ск!
а те, що немає відмов, то це нісенітниця! у всіх ск є відмови і це нормально! адже не все є страховими випадками з того, що заявляють!
Тому ще раз наголошую на рейтингу ск загальному і по видах страхування! це є показником великим і незаперечним!
Vexler
Smartовод

Повідомлення Vexler »

giboner, не смішіть мене) Мені не треба нікого ні в чому преконувати - хто мав справу з Брокбізнесом, той і рекомендує іншим, це найкраща реклама і так працює фактично весь бізнес. Схемні страхові- з Інтер-полісом сплутали))
Не мали справи з Брокбізнес- не позортесь і не пишіть маразму. З Домінантою порівнЯли))) експертністю аж пре від такої "оцінки"
giboner
Smartовод

Повідомлення giboner »

Зрозумій, ти агент, а я працюю в менеджменті компанії, ти продаєш те, що такі як я дають тобі продавати. На жаль, ти не розумієш, що те, що зараз щось платиться, не означає, що завтра буде так само!
у брокбізнеса немає майбутнього... його або зіллють або продадуть за безцінь комусь...
+ В мене є кілька питань:
1. яке місце займає брокбізнес в рейтингу по каско і по цивілці, по дмс, по майну?
2. які має резерви?
3. Де перестраховує ризики каско?
тільки реальність напишіть! Наприклад за 16 рік!
і порівняйте це з нормальними ск з топ-10!
І покажіть людям реальний стан справ, що таке брокбізнес!
а, по суті, це як одне відділення в києві аха чи уніки!:-) а в цих ск відділень з сотню по Україні!
Масштаб розумієш і різницю! і я вже не кажу про рівень більшості фахівців, які працюють в таких ск як брокбізнес! Мовчу про іт-системи, точніше практичну їхню відсутність, бо договори в екселі і в ворді видають до цих пір вписуючи дані на коліні.
Ще раз пишу всім, дуже уважно дивіться на рейтинги страхових, на те хто їхні власники і звичайно ж на реальні відгуки! Це найпростіші індикатори! всім добра!
Vexler
Smartовод

Повідомлення Vexler »

giboner, зіркова хвороба так і чується)))
По перше, я не агент, а шататний працівник і керівник відділення, з 2009 року!
По друге, давно вже друкуємо всі договора через базу, яка доволі зручна і непогана.
По третє, яка суть порівнювати лище по розміру СК, якщо головна суть для клієнта - це не скільки його СК збирає, а чи виплачує. Тому по рівню виплат каско і осцпв завжди 50-60% деколи й більше, особливо 2017 рік. Я веду статистику по своїх клієнтах. Жодних проблем з виплатами! А дтп зараз у всіх на 30% мінімум виросло. Якщо йде мова про 2016 рік 54,76% автцивілка, і каско 58,30%
Перестраховується в Hannover Rueck SE (Германия). Активи 251,2 млн грн., резерви 62млн грн, Уставний капітал складає 51,4 млн. Грн.

Тому писати маразм не варто, якщо інформації 0. Якщо в Україні є СК, яка має чітку стратегію і тримає марку СК, які в топах (по зборах, що для тебе важливіше) і переважно всі іноземні власники.
Прохання не писати брєду. Ви стараєтесь довести, що Мерседес гірший за ВАЗ, порівнюючи Домінанту з нашою СК. Це раз, а по друге, перехід на "ти" свідчить про повну безкультурщину, хоча думаю це наслідки зіркової хвороби, що ось я в топах)) а всі решта автоматично ідіоти,шахра, не платять і т.д.
giboner
Smartовод

Повідомлення giboner »

Мені шкода, що так нічого Ви і не розумієте! що таке 60 000 000 резервів? А уставник 50 000 000? Це "0"!
хоча для того щоб якось животіти вистачає...
Зіркова хвороба тут нідочого... є реальність, яку Ви не хочете прийняти! основна думка, яку хочу щоб почули - брокбізнес (та такі як він) сьогодні є, а завтра шукай вітра в полі! Такі ск підбирають те, що не взяли нормальні ск. Тому треба і обирати ск, які можуть собі дозволити стабільне функціонування в Україні.
А порівнюючи ск, закликаю людей обирати з варіанту мерседес і ваз по одній ціні (+/-), обирати таки мерседес! ось суть всього, що я пишу! І не вестися, що сусід - продавець каже, що я в гаражі, якщо, що то все тобі на шару своїми руками зроблю! я думаю аналогію ви розумієте!:-)
П.с. я вже на такі "надійні" ск надивився, особливо печально, коли вони валяться, зібравши бабосик, а потім ми, нормальні ск, маємо башлять по їх боргах клієнтам і платити десятки мільйонів в мтсбу, для покриття боргів отих "надійних" ск. Так що давай не будемо і правда порівнювати непорівнюване! всім дорбра і розуму!
Сушик
Новоприбывший
Автомобіль: mitsubishi

Повідомлення Сушик »

А можно застраховать машину не с нашими номерами, интересно?
Vexler
Smartовод

Повідомлення Vexler »

2022 рік війна повномасштабна.
Брокбізнес , працює і я в тому числі. Висновки робіть самі
Vexler
Smartовод

Повідомлення Vexler »

Сушик писав:А можно застраховать машину не с нашими номерами, интересно?
Можна, як євробляхи йдуть
Відповісти