Привіт Смартоводам Львова! Приємно було познайомитись на сьогоднішній зустрічі любителів Смартів. До нових зузтрічів та приємного спілкування у форумі.
Дуже дякуєм!!!
Ми дійсно хотіли знайти людей, які підтримують і розділяють наше захоплення цією крихіткою!!!
Не можу дочекатись наших наступних зустрічей!
Всім привіт.
шановне товариство маю питання- прохання.
Моя дружина мріє про Смартик.
На разі купівля не на часі, але в неї 30 травня день народження і я б хотів зробити їй приємне та орендувати для неї Смартик на день, або хоча б на пару годин.
Буду вдячний за допомогу.
Тепер і я став щасливим власником SMARTіка) і на 1-го у Львові стало більше...
По львівським дорогам машинку ще не встиг випробувати (ще по них добре встигну наїздитись і насолодитись їздою), на днях вже реєструю.
Радий буду брати участь у вашому клубі щасливих власників малюток і безпосередньо на (збіговиськах))) у Львові.
Маю ще до вас велике прохання: підскажіть будь-ласка де у Львові можна провести повну діагностику мафинки)? Ну і за необхідності ремонт? Те що підстукує передня ліва підвіска я вже сам почув гнавши його з Польщі 350 км....
Дякую за відповідь.
В неділю 31.08 зустрівся і трошки познайомився зі смартолюбителями) і вже в них розпитався що як і куди))
Доречі всі дуже класні і було весело!)
Гарний колір.
Знайди нас в контактах в Львівській групі smart клуб leopolis. Там швидше викинуть пропозицію про зустріч.
До зустрічі на Львівських дорогах))
Пропоную зробити групу у Фейсбуці https://vk.com/public55530215
Враховуючи події в державі, думаю буде правльнішим не юзати ресурси окупантів-рашистів.
[quote="Sabajdon"]Всім привіт.
шановне товариство маю питання- прохання.
Моя дружина мріє про Смартик.
На разі купівля не на часі, але в неї 30 травня день народження і я б хотів зробити їй приємне та орендувати для неї Смартик на день, або хоча б на пару годин.
Буду вдячний за допомогу.