Питання до знаючих!
Замінили мені турбу і колектор. Поставили БУ їм на заміну.
Двигуну робили "косметику" бо прогорів клапан (заміна резинок, клапанів і т.д. що повязано з ремонтом "головки").
І от, забрав я машинку і наче все ок, але єдине, що не така вона шустра як раніше... І після 100 км/год вона взагалі майже не розганяється...
Грішу на турбіну... А може і датчик якийсь просто збоїть... А може так і треба?
Підкажіть, що це може бути.
В мене смарт форту 1998 року.
не їде після набору швидкості більше 100 км
Модератори: SMARTDOC, Klassic, Sava
- Евгений123
- Опытный Smartовод
- Автомобіль: 1.0 овосчь
Re: не їде після набору швидкості більше 100 км
Проверяй герметичность системы (вакуум), проверь все ли подключили к турбине, а лучше подключи стар и посмотри ошибки, может и датчик покажет, че гадать то... может форсы забиты, мож дроссель загажен, а может вообще турбина плохо дует... выбирай

дякую за відповідь! вибір хороший! вибираю перший:)Евгений123 писав:Проверяй герметичность системы (вакуум), проверь все ли подключили к турбине, а лучше подключи стар и посмотри ошибки, может и датчик покажет, че гадать то... может форсы забиты, мож дроссель загажен, а может вообще турбина плохо дует... выбирай![]()
Їхати на СТО не дуже хочу, бо знову купа часу + витрати... А так же їде і добре їде..., то думаю, може нехай їздить + правила тепер порушувати не буду, бо 120 вона тільки з горки їде:).
А якщо серйозно, то мабуть таки треба поїхати постаритися. І тоді буде видно, що і як.
Поїхав на автодоку, подивилися старом, нічого не знайшли...
Почали дивитися докладніше в моторний відсік, а там все просто, підключені трубки були не правильно! підключили все коректно і тепер все ок! хлопцям дякую!
Почали дивитися докладніше в моторний відсік, а там все просто, підключені трубки були не правильно! підключили все коректно і тепер все ок! хлопцям дякую!