траблы с аккумом, погас свет (((

Форум присвячений темам всього, що пов'язане з електронікою та пов'язаним обладнанням.

Модератори: SMARTDOC, AppleOskar

Відповісти
Telurka
НовичОк
Автомобіль: Smart Fortwo 0.8 cdi 2004

траблы с аккумом, погас свет (((

Повідомлення Telurka »

Потрібна порада:
позавчора їхала на вокзал загорівся індикатор аккуму - оскільки мене чекав поїзд - залишила Пончика на паркінгу і поїхала у відрядження. Вчора повренулася - при включенні системи індикатор аккуму так і не потух, але малюк завівся.
По дорозі спочатку почала мерехтіти підсвітка, а потім просто погасло світло... ввімкнула аварійку і тихенько допопвзла дододму. На останніх 100 метрах також зазбоїв індикатор передачі (показував три горизонтальні) риски. Як ви зрозуміли пережила нічогенький стрес .... Припаркувала, все вимкнула - ввімкнула заново - індикатори на місці, передачу показує правильно (була N), навіть світло зявилося, але певна що це не на довго...
я розумію, що потрібно везти на СТО, але питання в тому як везти? чи можна ризикувати і їхати своїм ходом?
Klassic
Модератор
Автомобіль: Все которые ездят

Re: траблы с аккумом, погас свет (((

Повідомлення Klassic »

Можно и своим ходом, только перед этим нужно зарядить аккумулятор, и ехать в светлое время суток
UNI
НовичОк
Автомобіль: Smart Cabrio 450

Повідомлення UNI »

О! узнаю симптомы.....
У меня не все так страшно было, но свет (со всем остальным) временами вырубало, после чего загоралась лампочка аккумулятора.
Вариантов два:
- Пришел конец аккумулятору;
- Пришла печаль генератору.

В моем случае я поенял аккумулятор, но, как оказалось, зря (мог послужить еще мой 10 летний старец)! Дело было в генераторе. Вот вторые сутки что-то крутят smart.ua-невцы

А еще может быть проблема с неровной работой двигателя)

Езжайте на СТО (с электриком в наличии)

И да будет с Вами ЭНЕРГИЯ!!!!
Telurka
НовичОк
Автомобіль: Smart Fortwo 0.8 cdi 2004

Повідомлення Telurka »

UNI, дякую за наводки. я теж думаю, що скоріше трабли з генератором, а от що саме буду завтра на Автодоці розбиратися. Добра людина обіцяла по можливості відбуксирувати, на крайнят поїду на евакуаторі :Dance:
Відповісти