Як замінити лампочку ближнє світло Fortwo
Модератори: SMARTDOC, AppleOskar
- Vexler
- Smartовод
- Автомобіль: Smart ForTwo 0.6 (2001)
Як замінити лампочку ближнє світло Fortwo
2001 рік
перерив весь гугл так і нічого не зрозумів. Підкажіть покроково з фотками що і як робити. Сам не лізу, бол не хочу нічого поламати.
І ще які лампочки в смартів. Н4? ближнє і дальнє світло окремо?
Наперід дякую.
перерив весь гугл так і нічого не зрозумів. Підкажіть покроково з фотками що і як робити. Сам не лізу, бол не хочу нічого поламати.
І ще які лампочки в смартів. Н4? ближнє і дальнє світло окремо?
Наперід дякую.
-
- НовичОк
- Автомобіль: Smart ForTwo 0.7 2006
Re: Як замінити лампочку ближнє світло Fortwo
http://www.1litr.ru/blog/kak-snyat-pere ... o-450-city
http://www.1litr.ru/blog/markirovka-lam ... ilej-smart
может не то, но близко к теме.. там много интересной информации еще
http://www.1litr.ru/blog/markirovka-lam ... ilej-smart
может не то, но близко к теме.. там много интересной информации еще
-
- Smartовод
- Автомобіль: Smart Fortwo XXL
Зніміть дефлектори (решіточки під переднім склом). Під тою що перед водієм витягніть ще одну пластмасу.
Станьте, перекуріть - Ви вже на пів-дорозі. Зайдіть в домівку, заваріть кави...з гордістю павліна ідіть до ПК і знайдсть як виглядає фара ззаду (саме Вашої моделі Смарта) - щоб мати уяву.
Подивились?...ні-ні добре дивіться, щоб навпомацки повторювати її контури.
Потім, жадібно, одним ковтком допивайте каву (незалежно скільки її залишилось в горнятці і неважливо чи вона остигнула). Зривайтесь і біжіть до Смарта і з знанням справи, закінчуйте почате
Станьте, перекуріть - Ви вже на пів-дорозі. Зайдіть в домівку, заваріть кави...з гордістю павліна ідіть до ПК і знайдсть як виглядає фара ззаду (саме Вашої моделі Смарта) - щоб мати уяву.
Подивились?...ні-ні добре дивіться, щоб навпомацки повторювати її контури.
Потім, жадібно, одним ковтком допивайте каву (незалежно скільки її залишилось в горнятці і неважливо чи вона остигнула). Зривайтесь і біжіть до Смарта і з знанням справи, закінчуйте почате

- Vexler
- Smartовод
Всім дякую за інформацію. Щойно ковирявся в смарті, але трохи темно і не не насмілився розпочати на ніч таку процедуру.
Хоча постало ще одне питання: можливо конкретно в мене інша проблема? а саме в запобіжника, бо замітив таку ситуацію
вмикаю габарити - все ок, світиться все..тихо
вмикаю ближнє - шуршання з тої ж сторони де лампочка не горить..не ясно точно де..але шуршання...ніби щолкання шось типу того...ну й звісно ж права свіить, ліва не світить
вмикаю дальнє - все ок, тихо
Бо раніше під час їзди нічого не чув, а виявляється при ближньому світлі ще є такий шум. Може бути лише в запобіжниках проблема? чути в тишині, тобто не голосно
Наразі шукаю схеми і порівнюю з тим,що я бачив в себе. Бо відрізняється чогось
Хоча постало ще одне питання: можливо конкретно в мене інша проблема? а саме в запобіжника, бо замітив таку ситуацію
вмикаю габарити - все ок, світиться все..тихо
вмикаю ближнє - шуршання з тої ж сторони де лампочка не горить..не ясно точно де..але шуршання...ніби щолкання шось типу того...ну й звісно ж права свіить, ліва не світить
вмикаю дальнє - все ок, тихо
Бо раніше під час їзди нічого не чув, а виявляється при ближньому світлі ще є такий шум. Може бути лише в запобіжниках проблема? чути в тишині, тобто не голосно
Наразі шукаю схеми і порівнюю з тим,що я бачив в себе. Бо відрізняється чогось
- Vexler
- Smartовод
знайшов таку схему..буду пробувати спочатку з простішого..поміняю запобіжник))
http://www.1litr.ru/blog/smart-fortwo-4 ... i-rele-zee
http://www.1litr.ru/blog/smart-fortwo-4 ... i-rele-zee
-
- Smartовод
- Автомобіль: Smart Fortwo XXL
Це коректор фар поїхав дахом 

- Vexler
- Smartовод
Фарцовщик, може бути))
Перевіряв: замінив 2 запобіжника на праве і ліве ближнє. Все те саме. Потім дідівським методом стукнули ледь ледь фару - засвітила)) висновок: поганий контакт просто і видно при ямах барахлить))
треба буде розбирати))
Перевіряв: замінив 2 запобіжника на праве і ліве ближнє. Все те саме. Потім дідівським методом стукнули ледь ледь фару - засвітила)) висновок: поганий контакт просто і видно при ямах барахлить))
треба буде розбирати))
- Max Dieand
- Администрация
- Автомобіль: Smart Cabrio/Fiat 500LT
Дважды менял ничего не снимая, через "ноздри" геморно конечно, но зато не нужно ничего снимать и разбирать
))