Постало питання купівлі власного авто. Суть в тому, що по роботі 90% мого трафіку - Львів і околиці. Оскільки зараз 2-3 роки головне питання - назбирати гроші і купити на найважливіше нерухомість, питання машини остаточно звелось до економного і бюджетного. Хоча спочатку розглядалось 308 пежо, лєон і т.д тобто 15+ Прикинувши реальні потреби і подумавши тверезо на речі - треба вирішити питання нерухомості, тоді вже можна машини скуповувати))) Отже, бюджет 5-6у.о Старі корчі 90-их відпадають: постійні Сто і ремонти - гроші на вітер.
Хотілось чогось від 2001-2002 і просте. Я в рік можу намотати до 7000 км, катаюсь або я я сам або я+дружина. Картоплю і т.д не вожу)) Хочу щось купити на 2-3 роки і продати потім з мін втратами.
Тому є ряд запитань ще щодо смартів:
1) чи можна до 40-45тис грн купити 2001-2002 років бензинового смарта, супер опцій не маю вимог, хіба панорама)))
2) при моїй експлуатації - їжджу ДУЖЕ акуратно і спокійно. чи смарт надійна машина?
3) який реальний розхід буде по місту при середній спокійній експлуатації?
4) на скільки високий попит на них? тобто за 2-3 роки я зможу його за 4-5 $ продати хоч?
5) у Львові в Липниках є точка, де пачками приганяють, капіталять двигуни і продають - хтось про цю точку щось знає?
Планую покататись протягом 2-3 роки, а потім або продати або залишити дружині, залежить від можливостей.
Розглядаю ще 107 пижик, цитрамони с1, але вони якісь по ціні дорогі, навіть 2006-2007 років.
Ще приглядався до символ рено або тойтта яріс 2002 року випуску, але теж ціни 6-7 і їх досить мало. Символ сумніваюсь що по розходу палива буде як смарт))) Япошка ще може бути.
Одним словом, що люди Ви підкажите? Купувати смарта і не видумувати?
Всім дякую за відповіді.