Доброго дня, шановні - приймайте до клубу) Довго придивлявся і таки придбав з Німеччини смарт 2003 року, 0,8 дизель.
Питання наступне - помітив, що кондиціонер не достатньо охоллоджує повітря - подумав про заправку фреоном, але виявилась інша поломка((( постійно працює пічка (на включеному обдуві),
Куди копати?
З повагою.
Модератори: SMARTDOC, AppleOskar
У мене така сама проблема, але таке враження начеб то не до кінця перекриває гаряче повітря. Де можна подивитися мануал на ремонт тросика?
знімати торпедо, а там і тросики видно.Hladinec писав:У мене така сама проблема, але таке враження начеб то не до кінця перекриває гаряче повітря. Де можна подивитися мануал на ремонт тросика?
власне цей тросик видно як працює, якщо добратись до акумуляторного відсіку. а там можна допомогти руцями перекрити до кінця і відтермінувати вирішення проблеми
- SMARTDOC
- ☎ 0505266888
- Автомобіль: SmartFortwo 451CDI и 453ED
Всё гораздо проще: неправильно установлена крышка аккумулятора. Когда она не на своём месте, она препятствует работе заслонки температуры.mm_osman писав:знімати торпедо, а там і тросики видно.Hladinec писав:У мене така сама проблема, але таке враження начеб то не до кінця перекриває гаряче повітря. Де можна подивитися мануал на ремонт тросика?
власне цей тросик видно як працює, якщо добратись до акумуляторного відсіку. а там можна допомогти руцями перекрити до кінця і відтермінувати вирішення проблеми
Теоретически да, но у него крышка образца новее, а проблема встречается в старых крышкахSergey_KIEB писав: Всё гораздо проще: неправильно установлена крышка аккумулятора. Когда она не на своём месте, она препятствует работе заслонки температуры.