Правила форуму
Коммерческая продажа автомобилей запрещена! Желающие нажиться на одноклубниках будут забанены!
Размещая объявления обязательно укажите следующую информацию об Вашем автомобиле:
- Год выпуска автомобиля
- VIN код (17 цифр, посмотреть можно в техпаспорте)
- Пробег автомобиля
- Объем двигателя и тип топлива
- Реальные фотографии автомобиля
Объявления в которых данная информация будет отсутствовать, будут удалены. Многократное нарушение правил чревато предупреждением.
Уважайте время других людей, предоставьте как можно больше информации. Так же не забывайте про общие правила раздела.
Скільки грошей даси? Є дуже гарна машинка (мопєд не мій) все на ідеалі, крім двіжка. Обслуговувалась на Автодока у Юри. Є панорама, кожа, кондєй, 168 тик. пробігу. Їздила дівчинка.
я би дивився не на рік а на стан. Мій попередній був 2008 року з рідним пробігом 55тик на момент продажу і стан дуже добрий. А коли я шукав собі наступний то в діпрі бачив 2012 брабус на таких колінах що аут. Тому купив новий. А як що взагалі без двигла тре то це краще до тих кто возить мож капсулу хто привезе самі конструктор назбираєте. Тільки щось мені підказує сильно ярко буде за 6500
Мне нужен с мотором в мешке, по причине того, что хочу на его базе заказать электромобиль.
То есть в него вмонтируют моторколеса, аккумуляторы,конроллер и.т.д.
Ситикар сделаю
ну тоді краще вже готовий привезти, там з 2012 вони вже повністью робочі машини, я такий буду скоріш за все брати наступного літа, як що війни е буде. А колхозити .... А шо є віра що за 13 років 119 тик наїздив?
Ioan писав:ну тоді краще вже готовий привезти, там з 2012 вони вже повністью робочі машини, я такий буду скоріш за все брати наступного літа, як що війни е буде. А колхозити .... А шо є віра що за 13 років 119 тик наїздив?
в мене є віра, я на своему за 4 роки наїздила тількі 15 тисяч.
Я покупал в Moto-Smart 2года назад без мотора за 4т уе. Насчет мотор-колес подумайте хорошо.А какой бюджет на переделку и какой хочете пробег и скорость?
Так за 10 ойро вже буде електричка в новому кузові. І доречі смарт допомогали розробляти теслівці і він має запас 150 а одєсіти зроблять 200? Гггг, хоча нє це ж Одєсса:)